Na draka

Na draka

Anotace: .;.;.;.

Nebe prolomilo se s kapkou vína
a rudost prolila se světem.
S pokleslou hlavou konkubína...
Vyprahlá těla smetem
tam na práh,
kde se nezhasíná,
tam pod práh
špínu zklepem
a bezpráví
a lidskou bídu
tu nakrmíme mlékem.

Zmizela čistá oblaka
a hlavy moudré,
hlavy volů,
nás vypustily na draka,
samy si sedly
za stodolu.
Autor Sukuba, 11.05.2010
Přečteno 235x
Tipy 4
Poslední tipující: přezdívka, Zorenka Ježková, CULIKATÁ, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí