Poezie Absinthové Víly

Poezie Absinthové Víly

Anotace: Napsáno na divadelní přehlídce Modrý kocour asi 5 hodin ráno po prokalené noci těsně před usnutím.

Sbírka: Co se našlo v Panďáku

To, co je v báglu
je v propadlišti dějin.

Jak může člověka svědit
něco, co nemá!

Poblejt! Poblejt to všechno!

Spáleným prstem
špatně se píše
a noc, temnější není,
než láska dvou šílenců.

Lézt přes plot
a něco si přát
až ty ztratit sebedůvěra.

Je velmi tajemný
a kabel od televize postrádá
smysl a smyslnost.

Poblejt! Poblejt to všechno!
Autor litermaso, 11.05.2010
Přečteno 425x
Tipy 5
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, CRASH, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí