Chvilka přemýšlení...

Chvilka přemýšlení...

Anotace: ...co je a co není...

Přemýšlím nad tím, co životy mění,
přemýšlím, doufám, že to tak není,
dumám si nad tou ženou neustále,
kdybych tak věděl, jak z místa dále,
však nic se v mé hlavě nerodí,
možná, že srdce mé marodí,
třeba to bude sugesce jen,
nebo to musím dostat ven,
ztrácím se v tom labyrintu světa,
hlavou se honí mi včerejší věta,
pravda, kterou jsem zapíral,
a nebo před ní oči zavíral,
už motá se mi z toho hlava,
tohle není dobrá zpráva,
chtěl bych zase čistou hlavu mít,
nebo bych chtěl o ní dál snít?
Autor Dani13, 12.05.2010
Přečteno 239x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí