Lehce těžké řádky

Lehce těžké řádky

Anotace: Lehce o věcech těžkých.

Přeju ti, ať jednou najdeš co chceš,
po čem toužíš,
to, kudy jdeš.
A hlavu nahoru,
vždyť bude zas svítit.
Lidi jsou zlí,
tak nenech se chytit.
Doprava, doleva,
nemám proč tu být.
Daleko, hluboko
budu si jen tak snít.
Nevím proč, nevím zač
jen tu tak sedět.
Nečinně přihlížet,
znát a přitom nevědět.
Já za to nemůžu
a zákon schválnosti.
Nevím kam, nevím jak
a slzy ze zlosti.
Milovat s marností svou
nalézt, že věci, cos neměl
přesto ztratit jdou.
Autor petromila, 12.05.2010
Přečteno 229x
Tipy 4
Poslední tipující: James Libustka, CULIKATÁ, Mbonita, aniger
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí