Silou Bohů

Silou Bohů

Anotace: ...

Dej mu čas, je churavý,
ať vyzdraví
a rozhodne se odpovědně,
jak mu srdce velí.
Má na to čas
od úterka do pondělí.
Teď odpočívej, Arden,
potoků služko,
a v určený den
s námi sluč ho.
Příkazy Boží jsi dodržela,
vykonalas to, cos měla.
Spánek pokoje za čas
zavře tvoje víčka,
převozník a mrtvých říčka.
Neboj se nasednout na loď
a s námi plout,
opustit iluzi a bloud.
Co schází tvojí duši,
ví jen PÁN,
do srdce ti je osud dán.
Odpočiň si, dcero,
nakrm zvěř a ptactvo,
vyčisti vodu,
pak pospěš, ať chytíš spoje
do závodu.
Dobrou noc, moje milá, dobré ráno,
sluneční paprsek, dvojitá duha,
nemožno, nečekáno.

Nic nejde bez snahy a samo...
Autor Inge, 12.05.2010
Přečteno 291x
Tipy 15
Poslední tipující: jedam, enigman, Psavec, labuť, Květka Š., Mbonita, CULIKATÁ, nejsembásník, 6thSun, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná!

12.05.2010 14:09:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí