Kapky deště padaj z konve

Kapky deště padaj z konve

Anotace: Každému se někdy stane, že má den Blbec. Ale tohle je spíš odlehčená báseň, spíš na pobrukování než recitování. :D

Sbírka: Vyznání

Spoustu věcí nestíhám,
zatáčky sotva vybírám,
kapky deště padaj z konve...

Auto právě se rozbilo,
půl deváté odbilo,
a kapky deště padaj z konve...

Telefon se vybíjí,
vyčerpání zabíjí,
a kapky deště padaj z konve...

Mechanik už dojíždí,
auto k cestě zajíždí,
a kapky deště padaj z konve...

Auto už je zpravený,
únavou jsem zabitý,
a kapky deště padaj z konve...

Mobil dávám nabíječce,
ten už po mě, nic už nechce,
a kapky deště padaj z konve...

Do postele padám z lehka,
den zničil bych, toho zmetka,
a kapky deště padaj z konve...

Pomalu už usínám,
náštěvu už nezvu dál,
a kapky deště padaj z konve...

Pršet taky přestalo,
a to mě fakt dostalo,
a kapky deště už nepadaj,
a slunce pomalu zapadá,
nic mě už ne-napadá...

A kapky deště nepadaj...
Autor Štětice, 12.05.2010
Přečteno 266x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, 4LJFilip, carodejka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jojo,parádička!U tebe se moc příjemně bavím:))

31.05.2010 04:15:00 | ilona

paradni konec:-)

23.05.2010 16:52:00 | 4LJFilip

Hezky jsi to napsala jsi zlatíčko.))

14.05.2010 19:37:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí