Marně se ptám..

Marně se ptám..

Anotace: proč sama jsem..

Sbírka: 2010 Patetická potvora s kyselým úsměvem

Marně se ptám,
proč tvá dlaň nehřeje tu mou.
Marně se ptám,
proč tvá ústa tak krutě lžou.

Marně se ptám,
proč nerozumíš mým bláhovým snům.
Marně se ptám,
proč dáváš úsměv heřmánkovým rtům.

Marně se ptám,
proč mé city nejdou přidusit.
Marně se ptám,
proč lásku jsem musela okusit.
Autor Satha, 12.05.2010
Přečteno 286x
Tipy 7
Poslední tipující: Jiná, CORONATION, Psavec, Fighting Dreamer, Květka Š., CULIKATÁ, hauskaa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Obvykle na mě tvé verše dojem nedělaj´, ale tohle se mi líbí.

12.05.2010 21:08:00 | hauskaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí