měsíc ohňostroje

měsíc ohňostroje

Anotace: ohňostroj, part 3.

Začalo to ohňostrojem...
a už dvanáctkrát ten koláč někdo snědl,
už dvanáctkrát vybuchl a střepy rozvál noční vítr.
Rok a měsíc a den
a z ohňostroje zbyl jenom sen,
jen vzpomínka: temný, tichý park
a ta hra - hra na nás dva.

Po některých výbuších zůstávají krátery navěky.
Některá poupata nerozkvetou
a některé střepiny nejdou vyoperovat.
Autor Bůchví..., 12.05.2010
Přečteno 313x
Tipy 6
Poslední tipující: Divoženka1, malá čarodejnice wiggová netopýrková, CULIKATÁ, Zefi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí