Vášeň a mír

Vášeň a mír

Anotace: ...

Snad patologickou vášní
je touha
vracet se do náručí exmilenců.

Snad dotěrná touha po jistotě.
Zvláštní,
jak i jistota zklamání
plní dobře funkci jistoty.

Zvědavost,
jak jsme se změnili?
Můžeme jít ještě hlouběji,
než kam jsme došli naposledy?

Své sehraje důvěra.
Povědomá vůně i gesta.
Nějak si tehdy chutnal.
Jak vlastně?

Špatné zapomenuto.
Tohle setkání stojí na upřímnosti
a vášni.
Jen o lásce, prosím, nemluvme.

Společnou modlitbou
našich těl
poprosíme o její návrat
do našich životů.
Aby se z nás opět
mohli stát exmilenci...
Autor Eventris, 13.05.2010
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí