Odešels

Odešels

Anotace: ..

I slunce ví,že jsi pryč,
několik dní z mraků nevykouklo.
Rozum mi říká mlč a rebelské srdce nabádá křič,
ty hlásky mi do myšlenek vtlouklo.

S přátelstvím slaných slz vzpomínám jaké to bylo být s Tebou,
přinášels teplo,světlo a lásku,nyní však veškeré věci zebou.
Autor Zuzanka.D, 13.05.2010
Přečteno 308x
Tipy 3
Poslední tipující: synanceia, aniger, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí