Prinezna se brobudila ….

Prinezna se brobudila ….

Vyšlo slunce,vyšlo z mraků.
Vstoupila Krásná Princezna,
oděna jen do červánků.

Položila bosou nožku
na pevnou zem.
Obešla předložku
s bílým medvědem.

Už nebojí se života,
že bude sama žít.
Netrápí jí samota,
své Princátko bude mít.

Ani Draka už se nebojí.
Přestala na něj věřit.
Sama před ním obstojí
i večer, když se bude šeřit.

Pochopila života běh
a jeho tíhu.
Nemusí ho sama vláčet na zádech
a snášet jeho bídu.

Je spokojená a štastná.
Ta Princezna je vnitřně Krásná.
Autor Krásná Princezna, 13.05.2010
Přečteno 261x
Tipy 9
Poslední tipující: Zefi, Květka Š., CULIKATÁ, Petbab, CORONATION, Patrik Mališ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí