Byli jsme

Byli jsme

Anotace: ***

Já jsem byl její a ona má
jako jeden jsme byli
vše jsme si užívali
a byli jsme naprosto volní
naše láska byla nespoutaná
naše láska byla spontální
říkali jsme co jsme chtěli říct
znali jsme co jsme chtěli znát
bylo to fajn a chtěli jsme si hrát
láska nám dala křídla
a my jsme chtěli létat
ale byli jsme moc mladí
a dělali jsme chyby
Autor Final, 13.05.2010
Přečteno 260x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, aniger, CULIKATÁ, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, Házté
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí