Půjdu sama poběžím

Půjdu sama poběžím

Anotace: Volný tok myšlenek

Sbírka: Variace

Beznadějná krása
Vyvržená z útrob země
Kráčím měsíčním světlem
Nad hlavou oceán
Šelestění větru
Mně nenažene strach
Když vzdouvá se sukně
A vesmírný běh
Klobouk si nasadím
Vykročím pravou nohou
Uteču-li, vyhraju
Nemám moc naděje
Půjdu sama poběžím
Schovám se do oblak
Nenajdeš mě chlapče
Jsem ve vodě štítech i bránách
Ne však v tvém srdci
Autor Ori Eremos, 13.05.2010
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, kikis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí