Kde domov můj

Kde domov můj

Anotace: Daleko, kurva daleko, od místa, kde bych chtěl být.

Jsi kompletně zničená.
Nakláníš se ke mně a hledíš mi přímo do očí.
Možná, že právě v tuhle chvíli jsme přišli na to, co nás spojuje.
Je to snad smutek? Nenávist zažraná hluboko v naší zbičované kůži?
Možná jsi se i usmála...nebo jsi jen zkřivila obličej pod přívalem bolesti.
Já aspoň na zlomek sekundy věděl, že bylo něco pro co jsem žil.
Přestávám se brát vážně.
Ač v totální bezmoci,
jsme stále otroci.
Občas křičíme do noci.
To je kurva tak všechno na co se zmůžeme.
Čím to, že hrdinové nejsou stateční?
Křičíme do noci. Hledíme na svět přes špinavá okna.
Není však možnost, ani snaha je umýt.
Autor Stagger Lee, 13.05.2010
Přečteno 267x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí