kouř a měsíc

kouř a měsíc

Anotace: ..

koukám se zpět na svůj život... všechno je jiný...
kouř stoupá k nebi.. víno chutná jinak.. i ta cigareta chutná jinak...
jdu snad špatně? kužely měsíčního světla zlehka se mě dotýkají...
a první kapky deště se snášejí dolů na zem... a já už nejsem já..
řidič projel kolem... myslel si, že jsem jen přízrak...protože kdo by
tu takhle po půlnoci v dešti stál?
Autor ego_nothing, 14.05.2010
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí