Cesta

Cesta

Anotace: Krutá cesta životem...

Pouští se trmácím,
Hledám správný směr…
Místo potu už krvácím,
Mé boty a ponožky jsou plné děr…

Všude jen písek a prach,
Nepopsatelný slunce žár…
Přemýšlím, zdali nebýt sebevrah,
Zda-li je život skutečně dar…

Přes písečně duny,
Stále jdu sám…
Nevím, zdali jít tudy, nebo tudy…
Vím jen, že chci k vám…

Přes mnoho pádu,
Se pokouším vždy znovu vstát…
Chci dojít totiž k vodopádu,
Už se všeho přestávám bát…

S myšlenkou na mé nejbližší,
To musím prostě dokázat…
Nyní musím být ten nejtvrdší,
A svou odhodlanost prokázat…
Autor Kamen s.r.o., 14.05.2010
Přečteno 313x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, labuť, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opravdu musis byt tvrdy?

Jakoliv tvrda skala, driv nebo pozdeji voda ji rozdroli, to ona si razi cestu

14.05.2010 10:01:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí