SLOVA...

SLOVA...

Anotace: mám k Vám úctu Vážená...

Dnú pár bez doteku, bez omluvy, jen nádech díky eukalyptu
Kroutím hlavou nad dírou v kokpitu, padám snad? jsou to sny?
Toulám se svými plány, čert je vzal, stále však Vás mám!
Vás, výlety, od někud... do kam se zachce, Múzy čas

Když je zle, když přítel i sebe zapře, když orlu perutě ztuhnou
Miluji Vás, okamžiky s nitra pravdou, známe se už pár... let!
Neoklamem ji, dík sobě, ačkoli... zná se i díky Tobě
Den bilancuje, již bude klid, pro suitu v duchu, ve svém ... ???

Dobrý večer má milá, vždyť víš, múžeš, pojď dál..
Autor Valemart, 14.05.2010
Přečteno 237x
Tipy 8
Poslední tipující: Divoženka1, carodejka, Doradan, Mraveneček, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vstoupila jsem...děkuji, moc hezké.))

14.05.2010 15:38:00 | carodejka

moc krásné :o)

14.05.2010 11:00:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí