Realita

Realita

Anotace: Bude mi snad přáno?

Sbírka: 2010 Patetická potvora s kyselým úsměvem

Ztracená v realitě
či nalezená ve snu?
Ukrytá v perleťové ulitě
před světem - marně tlumeně řvu?!

Zmámená sametově hebkou lží
či zbystří smysly pravda smíchaná s jedem?
Nad mršinou duše krkavec bdí
"Dožít." stane se snad životním krédem?

Bude mi snad přáno do éteru se rozplynout?
Bude mi snad přáno - ne nebude, hořká pravda.
Autor Satha, 14.05.2010
Přečteno 291x
Tipy 11
Poslední tipující: Psavec, Fighting Dreamer, Jiná, CULIKATÁ, Květka Š., Petbab, Žqáry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sni, sni, sni! Nebudeš mít nikdy čas trpět zoufalstvím. (Sri Chinmoy)

... a nebudeš mít čas nechávat se strhnout dneční krutou a hnusnou realitou!
:)

14.05.2010 22:50:00 | Fighting Dreamer

nepodlehni realitě.. je to jen produkt

14.05.2010 11:59:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí