Já jdoucí...

Já jdoucí...

Anotace: Takové odpolední pozamyšlení, jelikož každý někoho, či něco hledá..

Kroužím svou oblohou, slunce mi nevadí
Nejsem Ikar a bláznúm lásku nedám
Čtu řádky a slova mám u sebe, nečekají na večer
Není už poledne, přesto rybu podávám

Brouzdal jsem městem , nikdo se neusmál
Mám své přání, být vráskou na Tvé skráni
Být tou čárkou smíchu, proč ? Jen tak...
Nehledejme život po životě, snad, pampeliška neodkvete

Neznám pravdu, mám jedničku z kotrmelcú
Snít ale musím a toužím, každým dnem
Vrátit se k toulkám, v kraji za kopcem
Být Tvou krásnou vzpomínkou, i vráskou zároveň
Autor Valemart, 14.05.2010
Přečteno 380x
Tipy 5
Poslední tipující: Divoženka1, malá slečna, Radek.oslov.Šafárik, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...snad pampeliška neodkvete. Krásné

14.05.2010 18:21:00 | malá slečna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí