Zklamání

Zklamání

Barevné hlasy okolní všednosti
nutí tě vzdát se srdce
a zbavit se rozumu.

Zaslepen průhlednou páskou
nevidíš,
kdo tvým andělem jest
a kdo ďáblem se stává.

A psychedelický pocit vědění
tě přivádí ke zkáze.

Cítíš tu euforii?
Autor Stinking Lady, 14.05.2010
Přečteno 300x
Tipy 18
Poslední tipující: Dona Quixote, WhiteSkull, James Libustka, Gabrielle, Le ver luisant, Špáďa, Wasabi, jedam, Isquieasuus, Zorenka Ježková, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí