In the flesh?

In the flesh?

Anotace: Roger Waters

Ach tak ty sis myslela, že vyrazíš na divadlo,
za trochou toho vzrušení? To se ti nepovedlo!

Copak, sluníčko, něco ti uniká?
Že to není, jak sis představovala?
Jestli chceš zjistit, co se skrývá za těma chladnýma očima,
musíš se prostě jen proškrábat tou maskou!

Světla! Hudba! Akce!
Autor Bůchví..., 14.05.2010
Přečteno 262x
Tipy 3
Poslední tipující: dablik007
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí