* Balet o hvězdné soustavě

* Balet o hvězdné soustavě

Tančí svůj
balet tichý
Balet, jenž by mohl
být i tvůj,
počet taktů lichý.

Od Venuše
k Neptunu
tančí nehluše
a zpět příšlapy
k Saturnu

Ale není
v pár
tančí sám...
jeho milá
nemá tvar.

Občas zateskní,
že rád by si zatančil tango,
jako na ostrově Mango,
však není problém,
že není s ní,
ale nemá smoking,
jen v něm se tančit
smí!

Smutný
osamocený
atd.
kráčí Pierot
a nemá doprovod
v dáli šplouchá ropovod
jen tóny
bez hudby,
jen osud bez sudby...
ale i jen to jen
není jen ten
pouhý
sen...
Autor L. Šebestián Borský, 14.05.2010
Přečteno 272x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Mbonita, malá slečna, CULIKATÁ, zelená víla, Tomáš Přidal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná!

14.05.2010 17:58:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí