Usínání I. - V.

Usínání I. - V.

Anotace: haiku o večerních chvílích před spánkem

Usínání I.
Při usínání
Přestávám slyšet slova
Naslouchám tichu

Usínání II.
Oči zavírám
Tma se zmocní života
Tajemství mysli

Usínání III.
Znavené ruce
Spínám dlaně k modlitbě
Vše dávám Tobě

Usínání IV.
Paprsky luny
Drahokamy hvězd září
Z hlubin Tě volám

Usínání V.
Jsem v tvém náručí
Dáváš mi pokoj srdce
Nemusím se bát
Autor VIZ, 14.05.2010
Přečteno 256x
Tipy 5
Poslední tipující: Květka Š., Javavia, CULIKATÁ, pamp_elka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

hodně mne to oslovilo. možná i tou prostotou. posílám si to.

14.05.2010 19:57:00 | pamp_elka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí