Oběť kultu démonů

Oběť kultu démonů

Anotace: tak tuhle část po mě nechtějte...

V mihotavém světle svící
oběť kultu démonů řve
když vyřezávají mu plíci
má kliku že má obě dvě.

Pak ledvina na řadu příjde
čepel maso tiše proráží
dnes kultistům obřad výjde
kusy těla městem rozváží.

Když játra z těla vyndali
oběť tiše vydechla naposled
další pitvání raději vzdali
příchod Pána Pekel je nadohled.
Autor Johny Styx, 14.05.2010
Přečteno 225x
Tipy 1
Poslední tipující: 4LJFilip
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí