Plamen života ( Sis Alunion )

Plamen života ( Sis Alunion )

Anotace: Jedna z úvodních básní knihy Auroris, včetně originální verze, v které se v knize vyskytuje.

Sbírka: Tichá svíce

Život náš je jeden dlouhý verš,
nechová se, tak jak chceš.
Spousty smutku dá se zažít,
ale všechny můžeš lehce přežít.

Lásky není nikdy dost,
jen jedna je však pro radost.
Život končí každým dnem
a my smutku propadnem.

----------------------------

Alunion es nio lin tu peses,
koria is ane, um sia theses.
Nun sinia in parte emio,
es amo pert de termio.

Lorin um pasie non,
u teste mento si on.
Alunion tertil et paste
i te korpu sia aste.
Autor Nomian, 14.05.2010
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: Zorenka Ježková, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí