Malířské plátno

Malířské plátno

Líbám se s tužkou, co dává mi do vínku umění,
kreslím ti po zádech čokoládová srdce,
brouzdám se tvou kůží sametovou,
jsi průvodce mým uměleckým světem,
dáváš mi sílu jíti dál.

Lechtá tě každý můj citlivý tah,
nutí tě pod fousky se usmívat.
Stahuješ ruce k nebesům,
děkuješ andělům za
všechnu tu noblesu.

Že seslaly pro tebe,
modré a vlídné nebe.

Jsi moje plátno malířské,
bez pasparty,
sám sebou.

Pohybuješ se nejistě,
však půdu
poskytuješ
pevnou.

Bez tebe nemohla bych vidět sebe,
nebylo by zrcadla,
nebylo by říše,
kde Alenka by
navštívila
své tajné
skrýše.
Autor devcatko z jetele, 14.05.2010
Přečteno 291x
Tipy 20
Poslední tipující: Špáďa, Paulín, jedam, Morgenstern, susana načeva, Divoženka1, Bíša, labuť, Psavec, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Paráda hned od počátku! ST!

09.08.2010 02:18:00 | Špáďa

Copak malíři umění,
skvělí jsou to mistři
to mysl barvy z plátna bystří
a naladí pak pocity
že nevíš vlastně sám
kdo jsem já i kdo jsi ty.
Jen tak umět sám pěkně malovat...

05.06.2010 21:45:00 | Paulín

Ach ta Alenka

26.05.2010 22:35:00 | Morgenstern

No hodně dobré,no jo,jo,jo!

25.05.2010 00:44:00 | susana načeva

Hezky umíš:)

15.05.2010 08:41:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí