něco o hacičích ... :)

něco o hacičích ... :)

Anotace: ...

Jedna sirka
Jeden život
V pár vteřinách
Můžou vyhasnout

Cigareta zapálená
Někde jen tak pohozená
Plamínek malý
Nejen trávu spálí

Alarm požární
Hasiče nahání
Jenom ti odvážní
Životy zachrání

Vodička studená
Ohýnek zkrápí
Travička spálená
Do očí slzy vhání

Staré fotky připomněly
Trávu ještě zelenou
A oči už zapomněly
Na osobu jim milou

Osoba teď v zemi leží
A po světě se nerozhlíží
Je pod kořínky spálenými
Jenž trav zelených byly

Vítr jemně fouká
Kdo se na to kouká
Vidí že:
Život není hra
A smysl asi má
Právo život vzít
Za to bude v base hnít
Osud v rukou máš
A co teď uděláš?!

Nejspíš někde v bytě sedíš
A na svět jen z okna hledíš
….…lidi…..víc nevidíš
Jejich city, smutky …to necítíš

Jeden je hrdina
Další je srab
Toho v ohni ,,opustila,, rodina
A dál…..nemusíš se bát

Každý svou cestu
Sám si hledá
Ten na strytu
Jiný u krbu sedá

A hasiči ty osud svůj už znaj
Když zachrání životy
Čeká je na zemi ráj
A važme si jich…
Protože ONI na to maj!
Autor beerushka, 15.05.2010
Přečteno 263x
Tipy 1
Poslední tipující: JEIDY
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí