Noční poezie

Noční poezie

Anotace: Přišla sama nepozvána a na liter jest zapsána...

Nuže ty zas přicházíš,
ke mně v této noci,
po měsících probouzíš,
se sama do mé moci.

Ospalá noční poezie,
už tak trochu k ránu,
procitla vůlí zase žije,
pro nás sama v pánu.

Horem pádem zaklepala,
nad rozrytou deskou,
honem zvonem nezaspala.
Vně zakrátko maskou

se stala.
Sama sobě i nám.
Nám všem.
Teď.
Autor Husky, 15.05.2010
Přečteno 305x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí