jen tvých stop

jen tvých stop

Anotace: hlas

Ozvaly se kroky
na prázdné ulici
procházíš kolem
v rukou máš čepici.

V polovině jara
ty v zimním kabátě
od loňských mrazů
tu kdosi hledá tě.

Pátrám tu nocí
spatřit tvé oči
cítit tvou duši
zas ke mně vkročí.

Ustala šlépěj
uprostřed náměstí
procitám v kolejích
před zraky návěstí.

Vlastně tu stojím
po dlouhé roky
přeji ať slyším
tvé vzácné kroky.
Autor Čoki, 15.05.2010
Přečteno 234x
Tipy 11
Poslední tipující: Psavec, Bíša, Květka Š., Divoženka1, labuť, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A třeba druhá,
kdo ví.ST.

15.05.2010 14:51:00 | Květka Š.

Určitě zase přikráčí:-))

15.05.2010 13:55:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí