Vymodlená svoboda

Vymodlená svoboda

Anotace: ...

To co se včera v noci zrodilo,
je svoboda.

Má i tvá
zrozená jako dítě
v bolesti matky
a bezmoci otce.

Konečně.

Vášeň milování
a hádek
zabila falešné jistoty,
odsekla nás od sebe.

Konečně.

Nazí jsme poznali
význam toho,
proč jsme spolu byli.
Ostatní
odhalilo,
proč to muselo skončit.

Konečně.

Teď jdeme dál
každý svou cestou.
Umřela naděje
na shledání.

Konečně.

Naše duše ví,
že včera,
to bylo naposled.

Konečně.

Můžeme se vídat
jindy než beze svědků,
pod rouškou tmy.

Konečně.

Bez společnosti našich slz,
pochyb, výčitek svědomí,
a nostalgie.

Věčně.
Autor Eventris, 15.05.2010
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: 4LJFilip
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí