Nevinné dítě s trnem v srdci

Nevinné dítě s trnem v srdci

Anotace: inspirovala mě tato písnička http://www.youtube.com/watch?v=KdUWzBZcLUM&feature=PlayList&p=E05616C4CEF0F95F&playnext_from=PL&playnext=1&index=2

Proč žijeme ve světě plném chladu,
kde vítězí jen nenávist?
Copak nevidíte, kolik je tady vrahů
a nevinných dětí s trnem v srdci?

Ztácíme kontrolu nad množstvím vrahů
a pak se stane, co nemá se stát.
Co s dítětem co ztratí mámu?
Bude toužit po pomstě? Bude se rvát?

Kdo je na vině? Kdy přesně to začalo?
A proč na otázky odpověď neumíte dát?
Nevinnému dítěti to spát nedalo
a tak raději šlo si znovu hrát.

Žiletkou a sirkami se cítil milovaný,
prožíval slast, která jinak mu byla cizí.
Svět už nemá šanci být spasený...

A proto, až džbán krve přeteče,
nevinné dítě s trnem v srdci teprve zmizí.
Autor strašidýlko-střapatý, 15.05.2010
Přečteno 313x
Tipy 43
Poslední tipující: Eresiel, Holis, Quigleika, Viktorie Zvalová, Isquieasuus, Rootness, Sisinka, Dygi, Haniéčka, Agniezka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak už neplač,hvězdičko.
Zítra výjde sluníčku.

11.07.2010 22:36:00 | Viktorie Zvalová

Fakt moc hezký a působivý.

16.05.2010 00:40:00 | carodejka

Také to tak cítím jako labuťka.Strašidýlko střapatý,neplakej
svět už je prostě takovej
rodiče,blízké si nikdo nevybírá
u někoho po nich jen černá díra
a přece se dá žít vesele
když máme dobré přátele!:).Culda

15.05.2010 17:12:00 | CULIKATÁ

Zní i jako volání o pomoc a po těch verších se mi vybavily děti Emo...

15.05.2010 16:54:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí