Strážný vchod ( Borteo Trali )

Strážný vchod ( Borteo Trali )

Anotace: Další báseň z knihy Auroris.

Sbírka: Tichá svíce

Dveře tyto otevřít se mohou,
ne však použitím silných nohou.
Chladné logiky jest třeba,
pokud tvůj syn není dcera.

Dveře pevné jako skála,
i sama smrt by se jich bála.
Tři otvory od tří pánů,
každý z nich tvoří prohru, čest a slávu.

Pokud dveře do pohybu se nedají,
vaše životy navždy odejdou potají.
Autor Nomian, 15.05.2010
Přečteno 253x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí