černobílá

černobílá

Anotace: pro tu holku bez rozumu-

...že je tu jenom černá, bílá,
není nic jako "menší zlo",
a že nezbyla mi žádná víra...
Aspoň to se ti povedlo.

Že měsíc všechny barvy snědl
a zbyla jenom sýrová -
- ten odstín, do něhož jsem zbledl.
Tak začnem pěkně odznova

vymýšlet krásná slova, věty,
tvářit se jak když slavíme...
Až uvěří nám všichni svatý,
Zas navzájem se pohřbíme.
Autor Bůchví..., 15.05.2010
Přečteno 309x
Tipy 11
Poslední tipující: Aleinad, malá slečna, klara07, dream in emptiness, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Divoženka1, dablik007, Sima
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí