Suchý rým

Suchý rým

Anotace: ...hra...

Suše jdou jenom nahatí

a neskrývá je žádná látka

V bohatství duchem bohatí

ty život nebral zkrátka

Smáčený šat tě nešatí

klidně jej zavři do šuplátka

Co bylo, se už nevrátí

jak verše J.V.Sládka
Autor Sima, 15.05.2010
Přečteno 310x
Tipy 12
Poslední tipující: hauskaa, NikitaNikaT., poustevník Jirka, Házté, labuť, ziriant, Psavec, Bíša, Javavia, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí