Nesmím

Nesmím

Anotace: ..tak ať raději příště nesním!

Sbírka: Kluzká láska

Začalo to
jednoho rána

Bylo vlahé
a jiskřivé
jako tvoje oči
(asi po nočním milování)

Zdál se mi
hrozný sen
a tys mě v něm
hledal hlídal
zachránil

Před zlým světem
objetím ubránil

Vše se změnilo
hned následující den

A od té doby
tě vidím
všude kolem sebe

Jsi jediné
o čem sním

Není dne
bez vzpomínek
na to co děláš
na t e b e

A já
NESMÍM

Proč
se z mojí hlavy
pryč nevydáš?!

Vždyť tvoje holka
si mě prohlíží
jak byla bych
děvkou upíří

To jsou mi stavy..

Nechci nikoho
vysávat
ani z těch pocitů
po nocích
v hospodách nasávat

Prostě mě jednou
napadla myšlenka
že chci
s tebou být
být tvoje milenka

A ikdyž vlastně nejsi
ani můj typ

Chtěla bych
s tebou žít
chtěla bych
s tebou souložit
Autor Lioness, 15.05.2010
Přečteno 326x
Tipy 6
Poslední tipující: Matty09, Zefi, Jacob P. Verlaine, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

s upřímností nejdál dojdeš, st

16.07.2010 23:17:00 | Matty09

Stip!

16.05.2010 15:04:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí