Otázka

Otázka

Anotace: na život a na smrt..

Sbírka: Kluzká láska

Bezvětří
usíná celý vesmír
noc je tichá
Já jediná nespím

Musím tady stát

Země dýchá
a slunce bude
zítra zace hřát
Ale co já?

Která si nesmí už ani přát

Co sama
se svojí lidskostí
když bez tebe
je pouhou hořkostí

To čekání zebe

Však nikdo tě
nevrátí
už nezmodrá nebe
je to tak dávno
co mívals mě rád

Tak proč tu teď musím
na mostě stát?
Autor Lioness, 15.05.2010
Přečteno 354x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí