Přátelství je jedinečná věc

Přátelství je jedinečná věc

Anotace: ...

Přátelství je jedinečná věc,
které si cením - nad všechno zlato světa tomu věř.
Samotný pán smutek se před tímto citem klaní,
věc je to úžasná a mám ji na rozdávání.

Když klečíš zmáčený v kaluži na náměstí
a nevíš co si počít.
Je tu jedna věc, která ti pomůže,
všechny těžké časy přežít.

Milovaná osoba ti ruku na rameno složí,
obejme tě a všechno špatné ze strachu kvapem zmizí.

I přesto, že se zimou celý klepeš,
jak si promoklí do morku kostí.
Projede tebou jedinečné teplo štěstí.
Dojde ti, že život,
ve kterém si potkal přítele,
je nedocenitelné štěstí.

Přátelství je jedinečná věc,
bez něj je život pustý – tak mi věř.
Autor Jiřík Holík, 16.05.2010
Přečteno 518x
Tipy 10
Poslední tipující: čokoládka, kleopatra.sedma, Modrý Anděl, labuť, L. Šebestián Borský, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlasím s tebou!

20.05.2010 15:33:00 | kleopatra.sedma

Přítel je jako teplá deka a čaj... umí hřát a stačí k tomu jeho přítomnost...

16.05.2010 16:22:00 | labuť

Máš-li dobrého přítele, máš víc než on. Goudness

16.05.2010 11:45:00 | L. Šebestián Borský

Ano,je to tak:)

16.05.2010 07:46:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí