Přátelství

Přátelství

Anotace: Zklamání....Dokud člověk nepozná, nemůže to pochopit..tak malý rozhovor mezi dvěma JÁ

Proč myslíš, že jsi můj přítel?
Co to vlastně znamená, tohle ubohé slovo?
důvěru, obětavost....spíš ortel,
smyčku , co na sebe ušiješ.

Vložíš do toho vše a odcházíš,
ráda, že máš sama sebe,
střípky vzpomínek zaházíš,
daleko pryč od vlastního tebe.

Nauč už se konečně myslet sama na sebe,
odhoď ty své humanistické ideály,
v dnešní době, koho to zajímá?
prosímtě nikoho, uvědom si vlastní nebe,
hrab si jen na vlastním písku.

Přestaň snít, buď sama ve svém světě,
dělej věci, jež ti přinášejí radost,
na ostatní kašli, jejich starost,
žes je omrzela a vše v poslední větě,
je už vyřešeno.
Autor Boudicca, 16.05.2010
Přečteno 424x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Dota Slunská, casla, Corax, Házté
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí