Banshee

Banshee

Anotace: Víla smrti

Zažil už jsi někdy chlad,
kdy krev ti v žilách tuhne?
Ušel už jsi světa kraj,
myslíš, že smrt ti uhne?

Skrytá v černých obavách,
tikot vyměřuje čas,
nálehavost v předtuchách,
"Konec je tady." řiká hlas.

"Myslíš, že jsem zlá?"
hlas mazlivý ozývá se.
"Kolik toho znáš?
Nevíš nic o smrti kráse.

Bez starostí, prost utrpení
navěky bloudit rájem,
zavři oči, nic to není,
cožpak nemáš o klid zájem?

Svým dotekem uspím strach,
v pokoji spočinout smíš,
provázen úlevným ach,
sníš nebo bdíš?

Koně pekel odvezou tě,
do hlubin mé říše,
společnost budeš dělat mě,
pryč budou vratké chýše.

Zakázaných jablek ochutnat smíš,
nic ti nebude odepřeno,
konec je tady, odhoď kříž,
už je pro tebe otevřeno.
Autor Tammy, 16.05.2010
Přečteno 323x
Tipy 4
Poslední tipující: RešHeNúnHe, Bíša, rezina, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A nakonec se tam všichni sejdem.

19.05.2010 23:36:00 | RešHeNúnHe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí