Vzdálen od všeho a se vším

Vzdálen od všeho a se vším

Anotace: ...

Srdce...zšedlo...
vlasy blednou...
i poslední víla lesy opouští
letíš jak racek nad polem
popleten pouští
z tvých omylů a zásluh
mořem z nedotčených vod
i šedivé oči v síti chaluh
vzdáleny skladatelů ód
a ty vzdálen od všeho a se vším
Autor Káňátko, 16.05.2010
Přečteno 275x
Tipy 7
Poslední tipující: losscar, Kapka, ilona, Bíša, CULIKATÁ, Boudicca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (14x)

Komentáře

utíkáme se nikam a přitom to nazýváme všelijak, proč neprahnem po lásce?!!!
-ST- krásné, díky

16.09.2010 22:05:00 | losscar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí