Líbivý instinkt

Líbivý instinkt

Anotace: iluze zoufalých pohledů na realitu

Rozmarněná idea dalšího zítřku
Ocenění nedochvilných zpráv
Rád dáváš pokušení..
růžového snu
Cpu..poslední zbytky slz
za Tvá víčka..řasy, nepočítám
Rozpýlená víra skutků..
a rozmanitost svodů
Smotaná do klubíčka smyslu..
Tvého bytí
Pítí vína rozmělní pocit abstrakce
Strom, co poví mi příběh..
o skutečnosti
Nebe plné zmatků pokládám
do klína světlu
Smršť slov nevyřčených
za mříží reality
Smaragd na konci duhy
bez pomluvy dotyku jabloně
Květ sféry poznání
o lásce, o srdci..
rozkvétá mi v dlaních
Různorodě zpívám osudu píseň
o nekonečnu pocitů,
co v sobě ukrývám
a poznávám svět..
..lživých vět..
Autor Maranatha, 16.05.2010
Přečteno 269x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, Psavec, Mbonita, Květka Š., rezina, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jít životem není snadné
květ vysněný i zvadne
ale voda není jen
ve studánce jedné
i mnoho dalších pramenů
zvedne květu hlavu...
i jeho nadějím
jen nesmí vladnout jim splín..

16.05.2010 21:56:00 | Mbonita

Líbí se mi-moc!

16.05.2010 19:03:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí