Manželé

Manželé

Anotace: ze života

Dramaticky
rozhazuje rukama,
snaží se tě
uvést do děje.

Směrem k tobě
mezi vzlyky
vykřikuje jakési
výčitky
o tvé údajné nevěře
a o tom,
že vyprší vyzvedávací
lhůta z čistírny.

Přemýšlím,
jak jdou tyhle dvě věci
spolu dohromady.

Ty ji zatím
klidně hladíš po vlasech
a říkáš
"Miláčku nebuď patetická"
Autor Nussichoco, 16.05.2010
Přečteno 240x
Tipy 13
Poslední tipující: labuť, zelená víla, Psavec, CULIKATÁ, Mbonita, Květka Š., rezina, CORONATION, kikis, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí