Krize maskulinity

Krize maskulinity

Anotace: troška provokace

Špatně snáším slabosti
své i cizí.
Ze stránek mých knih hrdinové
až nápadně mizí.


Nechci se stát vražedkyní,
odteď hledám jen odvážné samce.
Dosud beze strachu,
nejsem na poslední stránce.


I když jsem malá,
koukám na výšku.
Napij se semnou
z menstruačního kalíšku.

Dokaž mi tak,
žes překonal pár nocí,
že neznáš sžíravý strach
z ženské moci.
Autor Eventris, 16.05.2010
Přečteno 321x
Tipy 5
Poslední tipující: CORONATION, Mbonita, Zorenka Ježková, CULIKATÁ, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí