Přátelství

Přátelství

Anotace: Z něčeho krásného ještě krásnější.

Když jsem tě potkal skoro jsme se zmlátily,
z nenávisti stalo se přatelství.
Potom jsme se společně domů vrátily,
rodiče říkaly že to bude neštěstí.
Pusinky na čelíčko a na celé tělíčko,
z přátelství k lásce stačí jen maličko.
Já slova už nemám tak pusinky posílám,
dareček za vše krásné ti dám.
Autor Proof, 23.12.2005
Přečteno 964x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí