Bojuj

Bojuj

Anotace: Přemýšlela jsem, jestli jsem kdy napsala pozitivní báseň a jestli mi v něčem pomohla. Tak tahle je výjimka. Napsala jsem ji pro sebe, pro všechny, kdo ztrácí sílu bojovat a hlavně pro R.V. Inspirace byla také píseň Když od Daniela Landy. (napsána 17.5.)

Otevři duši
a nemysli na zlý sen
přišel čas tušit
že zítra přijde nový den.

Nový den bez hranic
bez proher a vítězství
půjdeš mu vstříc netušíc
jak velké je to bláznovství.

Zapomeň na vše, co tě trápí
neřeš už víc, co nejde změnit
již neschováš hlavu černou kápí
a nebudeš slzy ronit.

Jak krásné by to bylo
s novým dnem vymazat city, vzpomínky
komu by se nelíbilo
být zas v náručí maminky.

Tak zapomeň, že bylo zle
zvedni hlavu a bojuj zas
uvědom si, že vše náhle
může získat ztracený jas.

Když se vzdáváš předem
ztrácíš právo něco si přát
tak bojuj, ať další den
nemusíš už sám sobě lhát.

Miluj a žij a užívej krásy
co život ti nabízí
pak přijde možná anděl spásy
co nikdy již nezmizí.

Jsi přeci hrdina
jsi drak, co sílu má.

Tak otevři oči
a nemysli na zlý sen
zkus na chvíli věřit
že zítra přijde lepší den.

/a v něm budeš spokojen/
Autor mauvais-ange, 17.05.2010
Přečteno 275x
Tipy 6
Poslední tipující: jedam, ilona, Mareritt, ta.cupka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Parádně optimisticky sluníčková básnička!Děkuji moc za ní:-)Hodně moc mě potěšila:-))

31.05.2010 03:36:00 | ilona

Pěkná báseň!Kdo vzdává se lehce,ten zpátky vrací se těžce

17.05.2010 21:31:00 | ta.cupka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí