Napsala!

Napsala!

Anotace: Jupí

Snad posté usedám
k prázdnému stolu
v mobilu tvou zprávu
zas nejsme spolu.

Napíšeš slov několik
kdos řekl jednoduché
mi třesou se však ruce
a patro v krku suché.

Pohled do upřen prázdna
však stejně tě vidím
odepíši, mám tě rád
třebaže se stydím.

Červenám se myšlenkou
že ti líbám skráně
dlouhým krokem chvátám
tam k nebeské bráně.
Autor Čoki, 17.05.2010
Přečteno 255x
Tipy 11
Poslední tipující: labuť, nejsembásník, Psavec, Květka Š., CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A je to,jupíííí.

17.05.2010 22:08:00 | Květka Š.

CHvátej,chvátej a nezakopni;-))

17.05.2010 21:01:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí