Osude

Osude

Anotace: Jestli je Osud, proč nedává znamení? Někdy je těžké se rozhodnout sám....

Osude Osude Osude
Pověz co nadále bude
Osude Osude Osude
Už nikdy to takhle nebude
Už víc tě nebudu prosit
Tohleto břemeno nosit
Je to pro mne chvíle těžká
Tak mi řekni co mě čeká
Osude Osude Osude
Pověz co nadále bude

Stojím na útesu a dívám se dolů
Mám nutkání skočit
Za svůj život jsem dostal dost gólů
Měl jsem hlavu smočit
Vychladnout
Přemýšlet
Procitnout
Prohlížet
Si sám sebe
Prohlížet tebe
Jak jsi krásná
Jak jsi čistá
Mělas’ mě za blázna
A byla sis jistá
Nedalas’ mi šanci
Pár slov prohodit
Teď mám život v ranci
Chci jej dolů hodit

Hodit hodit hodit
Po nebi chodit chodit chodit
Mezi těmi anděly
Co mi štěstí nadělí
Štěstí a lásku
Přes oči pásku
Abych neviděl zlo
Už jen zaplatit clo
Clo do nebe
Světa bez tebe
Lásko
Smysle mýho života
Chci do nebe pilota
Kterej mě dovede
Do světa bez tebe
Lásko

Mám chuť vše dolů hodit
Mám chuť ale ne odvahu
A snad ani právo
Dát život a smrt na váhu
Nejspíš je to již Osudem dáno

Chci znát kdo či co je Osud
Ten kdo říká odsud posud?
Co říká co bude je a bylo?
Co říká co by se stát mělo?
Tak ať mi řekne co se stane
Ať řekne co ano a co ne
Mám skočit nebo mám zůstat?
Budu někdy líbat tvoje ústa?
Budeš mě někdy milovat?
Může se Osud slitovat?
Budeš mě někdy mít ráda?
Stačí jedna malá rada
Od toho co Osud si říká
Říct jenom to co mě se týká

Osude Osude Osude
Pověz co nadále bude
Osude Osude Osude
Už nikdy to takhle nebude
Už víc tě nebudu prosit
Tohleto břemeno nosit
Je to pro mne chvíle těžká
Tak mi řekni co mě čeká
Osude Osude Osude
Pověz co nadále bude

Osud však mlčel
Já udělal krok
Cestu jsem našel
Byl jí ten skok
Skok do slané vody
Skok z nepohody
Skok do slané vody
Skok…z nepohody
Autor Vik, 08.11.2004
Přečteno 436x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí