Buďte zdrávy

Buďte zdrávy

Anotace: ...

Umeju si z rukou krev

a kouknu se do očí

těm všem kterým lžu

a kteří lžou mě.

A jestli mě to mrzí?

To já nevím.

Doufám, že vás to mrzí,

ale jakou zrůdu jste ze mě udělali,

tak takovou mě máte.

Buď zdráv, světe!

Buď zdráv, lide!

Buďte zdrávy, mí přátelé!

Anebo ne. Nebuďte.
Autor Mišpule, 17.05.2010
Přečteno 622x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí