venku hučí vítr trubky o sebe tóny cinkaj

venku hučí vítr trubky o sebe tóny cinkaj

Anotace: .

venku hučí vítr
trubky o sebe
tóny cinkaj

omámenej samotou
z situace pár chvil
cítil jsem
noc
a chuť
a prázdno
na chvilku chvilkovou
stal jsem se
středem vesmíru
aniž bych o tom věděl
později
se tomu zasměji
výsměch nepřehluší
ani ticho
váhání
přestává mít smysl

venku hučí vítr
trubky o sebe
tóny cinkaj

potáhnu si z
jointa
na krátko;
zaváhám
cože si to
namlouvám?
blbost.
potáhnu si
o to víc
a
tóny trubek
nechám znít
Autor humus, 18.05.2010
Přečteno 255x
Tipy 6
Poslední tipující: Strixa, pamp_elka, CORONATION, ostuda lidstva, malá slečna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nějak poslední dobou nepřibývají

30.05.2010 08:07:00 | pamp_elka

:)...hezké

18.05.2010 08:39:00 | malá slečna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí