Osud

Osud

Anotace: ....je to boj

Každý bojuje za svá práva,
každý bojuje za svůj život,
každého potká velká rána,
bojuje však dál, život je boj.
A tak bojuji....Peru se za lásku,
peru se za štěstí, peru se za ty,
bez kterých nejde žít.
Stále se za něčím honím,
stále se o něco prosím, všechno jde..,
když o to stojím.
Je to běh na dlouhou trať, nic nejde hned,
prý to tak musím brát.
Tak běhám, bojuji, peru se.....
bolestí a strachy se mi tělo třese.
Dochází síly, dochází chuť,
osude prosím, při mě stůj, se mnou buď.
Ať taky jednou přijde něco samo,
ať s úsměvem vstávám ráno, co ráno....
Počkám si, počkám, ono to přijde,
snad se taky dočkám...
Nemůže platit NAVŽDY, že svině maj štěstí,
že nemusí se o nic snažit..
Autor LuLuS, 18.05.2010
Přečteno 271x
Tipy 4
Poslední tipující: Zorenka Ježková, Skalsky Pavel, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na každého někde to štěstí čeká,uvidíš :o)

18.05.2010 10:03:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí